Mijn verhaal: Sara zou zo graag meer connectie hebben met haar autistische broer

Mijn verhaal: Sara zou zo graag meer connectie hebben met haar autistische broer
Getty Images

Sara houdt zielsveel van haar broer Onno, die autisme heeft. Ze spelen samen spelletjes, gaan op uitstappen en op vakantie. Maar het is niet altijd eenvoudig: soms wou ze dat ze makkelijker met hem kon communiceren. Dit is haar verhaal.

Sara (29): “Begin dit jaar is mijn relatie op de klippen gelopen, na vijf jaar samenwonen. Ik was er kapot van, voelde me intens verdrietig en machteloos. Toen ik in het weekend bij mijn ouders was, maakte ik een wandeling met mijn broer Onno, die autisme heeft. Ik vertelde hem dat mijn vriend niet meer bij me woonde en dat ik daar heel triest om was. Onno reageerde ontzet en verontwaardigd. ‘Hij heeft de Playstation toch niet meegenomen!?’, riep hij boos uit.

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Meer openhartige verhalen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)