Kinderen groenten ‘leren’ eten: met deze ‘Superproever’ lukt het!

superproever


Zijn jouw kookkunsten niet opgewassen tegen de opmerkelijke smaakzin van jouw kleine bengels? Halen ze hun neus op voor een bordje witloof, spruitjes of rode kool? Goed nieuws: ‘De superproever’ brengt daar verandering in.

Ik lust dat wél

Wist je dat een kind gemiddeld tien keer iets moet proeven voor het weet dat het iets lust? Omdat allesetertjes zeldzaam zijn, bedacht Gwen Dubois van maisonslash.be, een online magazine voor ouders, ‘De superproever‘: een schema met enkele groenten die ze haar kinderen wil leren eten. Elk ingrediënt krijgt een checklist met hoeveel keer het geproefd is en een score. Na tien keer wordt officieel beslist of de groente lekker is of niet.

Wij proberen het alvast uit.

Download hier jouw schema:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook interessant:

Vorig artikel
Honing: een zoete zorg voor je lichaam
Volgend artikel
Aangrijpend: koppel houdt elkaars hand vast tot de dood hen scheidt

Bestel je verzorgingsproducten met € 5 korting bij dé online apotheek, Farmaline

Ben je al aan het wegdromen van je vakantie, maar zijn de voorbereidingen een ware nachtmerrie? Farmaline, dé online apotheek voor België, helpt je bij het uitkiezen van je reis-essentiels! Ontdek snel jouw favoriete producten en kies uit Farmalines groot assortiment aan kleine prijzen! Daarbovenop geniet je dankzij deze Shedealsaanbieding van € 5 korting vanaf een minimumaankoop van € 50.

€1.00 €1.00