exotische ingrediënten

De smaak van de zon: 10x heerlijk koken met exotische ingrediënten!

Door Rani Merckx

Avontuurlijk reizen zit er voorlopig niet in, dus gaan we op avontuur in de keuken … mét deze exotische ingrediënten die ongetwijfeld je smaakpapillen (en reiskriebels) prikkelen! 

10x koken met minder bekende ingrediënten

“Wat van ver komt, is lekker”, klinkt al eens in de volksmond. En wij spreken dat zeker niet tegen! Garam masala, een pittige kruidenmengeling uit India, za’atar, een kruidenmix uit het Midden-Oosten of ras el hanout, nog zo’n exotisch klinkend kruidenmengsel uit Marokko: deze exotische ingrediënten klinken misschien een beetje speciaal, maar lekker zijn ze wel!

Stap even uit je comfort zone, en reis – vanuit je eigen keuken – mee rond de wereld.

Smakelijk!

Ook lekker:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."