frambozensorbet

Frisse frambozensorbet

Door De Redactie

Vier de vakantie met zelfgemaakte frambozensorbet en rood fruit. Zo kun je genieten zonder schuldgevoel, want de zomer is nog lang… en het zal vast en zeker niet bij dit ene ijsje blijven. Smakelijk!

Rood fruit op z’n best

Eind juni en begin juli zijn de rode vruchten als frambozen, aardbeien, bosbessen en braambessen het lekkerst. Ze zijn zoet, sappig en ideaal om te verwerken in je favoriete desserten. Zo is het ook ideaal om nu je eigen confituur te bereiden met rood fruit. Het is zo makkelijk en qua smaak bijna niet te vergelijken met gewone confituur uit de supermarkt.

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."