Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

20x herfstgebak met appelen en peren

Nu de herfst officieel in het land is, begint het opnieuw te kriebelen om wat vaker die oven aan te zetten en de lekkerste bakcreaties op tafel te toveren. De herfst is het perfecte seizoen om aan de slag te gaan met appelen en peren. Laat je inspireren door ons overheerlijk herfstgebak met fruit van eigen bodem!

Welke appelen en peren gebruik je om te bakken?

Met de juiste appelen en peren ben je al halfweg. Voor gebak en taart kies je best een appel- en peersoort die stevig blijft en niet direct een moes wordt. Onze aanraders:

  • Appelen: elstar, gloster, golden delicious, goudrenet, granny smith, jonagold, jonathan
  • Peren: conference, doyenné du comice, williams

Zorg er wel voor dat de peren nog niet te rijp zijn, want dan zijn ze te sappig voor gebak.

Lekker herfstgebak

Nog meer bakplezier

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!