Zeg het met een koekje: 15 hartverwarmende attenties om uit te delen

Zeg het met een koekje: 15 hartverwarmende attenties om uit te delen

De psychologische impact van de coronacrisis is niet te onderschatten. We beperken al maandenlang onze sociale contacten en net in de donkerste periode van het jaar worden we geconfronteerd met een tweede lockdown. In deze tijden is een helpende hand en een troostende schouder – zij het vanop afstand en/of digitaal – dan ook extra veel waard. 

Met een klein gebaar kun je een wereld van verschil maken. Daarom verzamelden we enkele leuke koekjes die je in veelvoud kunt maken en vervolgens kunt uitdelen aan vrienden, familie, buren … Zet je hartverwarmende attenties voor de deur, of stop ze in de brievenbus en schrijf er een leuk kaartje bij. Een kleine moeite, maar gegarandeerd met een grote impact.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat je dit allemaal in hygiënische omstandigheden bereidt. Was je handen, stop de koekjes in aparte zakjes, en respecteer de geldende maatregelen.

Klein geluk zit in een koekje

Nog meer lekkers

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)