Libelle Lekker – chef Wim Ballieu breidt Balls & Glory uit en hoe!

wim ballieu

Wat een stunt. In amper 40 seconden tijd haalde Libelle-chef Wim Ballieu maar liefst 125 000 euro op via crowdfunding om zijn gehaktballenconcept Balls & Glory uit te breiden. 

De grote plas over

Wim droomt groots. En gelijk heeft hij. Hij wil met z’n gehaktballen New York veroveren en  wil tegen 2025 nog eens vijftig nieuwe restaurants openen.

Het vertrouwen heeft hij alvast. Want Wim haalde het geld niet bij de klassieke investeerders, wel bij gewone particulieren die een spaarcentje in een project steken waarin ze geloven. In ruil betaalt Wim de lening terug met een rente van maar liefst zeven procent!

Belgian slow food, fast served… That's what we do!! 😁 #ballsnglory #jumieeee #sharingiscaring ❤❤❤

A post shared by Balls & Glory (@ballsnglory) on

Proficiat en veel succes, Wim!

Ontdek hier enkele van Wim’s lekkere gehaktreceptjes

 

 

 

Vorig artikel
Wat je nog niet wist over die heerlijke (zeldzamere?) kop koffie
Volgend artikel
Zomerkriebels: pas op voor een beet van de teek!

Dierenpark Forestia: het ideale uitstapje !

Ontdek wilde dieren uit onze eigen contreien in het unieke park Forestia. Grijze wolven, bruine beren, harige bizons,… meer dan 300 dieren uit onze streek leven hier in semi-vrijheid. Spendeer een heerlijke dag in dit dierenpark en geniet o.a. van een verrassende wandeling door de natuur. Op naar de Ardennen!

€7.50 €15.50