wim ballieu

Libelle Lekker – chef Wim Ballieu breidt Balls & Glory uit en hoe!

Wat een stunt. In amper 40 seconden tijd haalde Libelle-chef Wim Ballieu maar liefst 125 000 euro op via crowdfunding om zijn gehaktballenconcept Balls & Glory uit te breiden. 

De grote plas over

Wim droomt groots. En gelijk heeft hij. Hij wil met z’n gehaktballen New York veroveren en  wil tegen 2025 nog eens vijftig nieuwe restaurants openen.

Het vertrouwen heeft hij alvast. Want Wim haalde het geld niet bij de klassieke investeerders, wel bij gewone particulieren die een spaarcentje in een project steken waarin ze geloven. In ruil betaalt Wim de lening terug met een rente van maar liefst zeven procent!

https://www.instagram.com/p/BT6DHGTAE-B/?taken-by=ballsnglory

https://www.instagram.com/p/BTlFzytASre/?taken-by=ballsnglory

https://www.instagram.com/p/BSA32I6AlIE/?taken-by=ballsnglory

Proficiat en veel succes, Wim!

Ontdek hier enkele van Wim’s lekkere gehaktreceptjes

 

 

 

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."