dag van macaron

Mmmm macaronuts!

Wat smaakt er beter dan een klassieke Amerikaanse donut en een traditionele Franse macaron? Juist ja, de twee verenigd in één hemels hapje. Maak kennis met de macaronut!

Naar aanleiding van de ‘Dag van de Macaron’ op 20 maart creëert de beroemde patissier François Payard een uniek gebakje waarin hij het lekkerste van de macaron en de donut combineert.

De Fransman die al jaren New York als thuisbasis heeft, laat ons zo het beste van twee werelden proeven.
Hij koos voor een macaron-donut gevuld met aardbeiencrème die in ieder geval een streling voor het oog is.

Tot onze grote spijt zal de macaronut voorlopig enkel in de patisserieën van Payard zelf te koop zijn. Een reden voor een tripje naar New York?
Wie niet kan wachten, vindt hier alvast een paar ideetjes voor het maken van heerlijke macarons.

bron: http://payard.com/

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."