Nieuwe Activia Drink

Door De Redactie

Danone brengt een nieuwe frisse yoghurtdrink in een handig flesje op de markt: Activia Drink; speciaal voor drukbezette en mobiele mensen die graag aandacht besteden aan gezond voedsel.

Ben je een actieve man of vrouw van de wereld, besteed je graag aandacht aan gezonde voeding en ben je altijd onderweg? Dan is de nieuwste yoghurtdrink van Danone echt iets voor jouw. Activia Drink is een lekker en fris yoghurtdrinkje dat je dankzij het handige flesje makkelijk kan meenemen.

Activia Drink is verkrijgbaar in het 'Activia Blok' van de zuivelafdeling in je warenhuis. De Activia Drink wordt per drie (3 x 200 ml) verkocht aan de aanbevolen prijs van 2,49 €. Er zijn twee originele fruitmixen: een mix van aardbei met kiwi en een mix van bosvruchten (braambes, bosbes en framboos). Net zoals de overige yoghurt uit het Activia gamma, bevat Activia Drink, naast twee klassieke yoghurtfermenten, een exclusief en natuurlijk ferment, Bifidus ActiRegularis®. Activia Drink helpt zo je verteringscomfort te verbeteren.

Ontdek het drankje in de Activia Drink Sampling Car die de komende weken het hele land doorkruist en je een gratis drankje zal aanbieden. Op www.activia.be kom je te weten waar je naartoe moet om de gratis Activia Drink te testen.

Partner Content