29 Jan 2009 --- Venison ragout with mushrooms and red wine pear --- Image by © the food passionates/Corbis

Heerlijk winters: rode wijn en wild

Door De Redactie

Wild is een hit tijdens de feestdagen. Ree, konijn of everzwijn, gecombineerd met een lekkere fles wijn, levert je een fantastische feestmaal.

Volle rode wijn, liefst met een paar jaar jaartjes op de teller is een ideale partner voor wild.

  • Klassiek: Château Martinet 2011, Saint-Emilion Grand Cru, Frankrijk. Bij Lidl, €9,99
  • Vernieuwend: Astorre Noti 2011, Vino Nobile di Montepulciano, Toscane, Italië. Bij Delhaize, €9,99

Probeer zeker eens dit recept met konijn, op de site van Libelle Lekker:

 

Klassiek: Château Martinet 2011, Saint-Emilion Grand Cru, Frankrijk. Bij Lidl, €9,99

 

Vernieuwend: Astorre Noti 2011, Vino Nobile di Montepulciano, Toscane, Italië. Bij Delhaize, €9,99

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."