De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
22 Dec 2009 --- Lobster with Asparagus and Melted Butter; White Wine --- Image by © Leatart, Brian/the food passionates/Corbis

De lekkerste wijn bij schaaldieren

Door De Redactie

Scampi, krab, kreeft of garnalen: welke schaaldieren je ook serveert, er hoort een lekkere witte wijn bij. Welke wijn kies je?

Droge witte wijn met stevige zuren is hier de beste optie. Zo gaan de delicate smaken niet verloren. Enkele voorbeelden:

  • Klassiek: L’Aubinière 2013, Muscadet de Sèvre et Maine, Loire, Frankrijk. Bij Delhaize, €5,29
  • Vernieuwend: Monte Palma Verdejo 2014, Rueda, Spanje. Bij Colruyt, €4,89

Zin gekregen? Probeer dit krab-receptje:

 

Klassiek: L’Aubinière 2013, Muscadet de Sèvre et Maine, Loire, Frankrijk. Bij Delhaize, €5,29

 

Vernieuwend: Monte Palma Verdejo 2014, Rueda, Spanje. Bij Colruyt, €4,89

Partner Content