© Getty Images

Radijzen: 20x kleur op je bord

Door Rani Merckx

Een beetje kleur in gerechten brengt de lente ook direct op je bord. Felrode radijzen zijn heerlijk rauw, als tussendoortje, maar ook in een salade komt hun pittige smaak tot z’n recht. Bovendien zitten ze bomvol vitaminen en mineralen. Deze gerechtjes met radijzen doen je watertanden!

Radijzen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar ze zijn nu op hun best. Gooi het loof zeker niet weg. Daar maak je nog lekkere soep mee!

Recepten met radijzen

Nog meer lekkers gezond:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."