Radijzen: 10x kleur op je bord

Radijzen: 10x kleur op je bord

Een beetje kleur in gerechten brengt de lente ook direct op je bord. Felrode radijzen zijn heerlijk rauw, als tussendoortje, maar ook in een salade komt hun pittige smaak tot z’n recht. Bovendien zitten ze bomvol vitaminen en mineralen. Deze gerechtjes met radijzen doen je watertanden:

Radijzen zijn het hele jaar door verkrijgbaar, maar ze zijn op hun knapperigst én lekkerst van maart tot en met mei. Gooi het loof zeker niet weg. Daar maak je nog lekkere soep mee!

Kook je graag met seizoensgroenten? Ga dan met asperges aan de slag, ze zijn nu op hun best!

 

Recepten

Nog meer lekkers gezond:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)