De filosofie van Smartmat

Door De Redactie

Het was al in 2012 dat Smartmat als Belgische pionier kookpakketten aan huis leverde. Nu lanceren Smartmat en Libelle samen maar liefst drie verschillende maaltijdboxen. Tijd dus om elkaar beter te leren kennen.  De filosofie van Smartmat in een notendop:

 • Passie voor gezond en lekker eten
  Met een druk gezinsleven is het niet altijd evident om boodschappen te doen en zelf lekker en gezond te koken. Daarom is het zo gemakkelijk dat alle ingrediënten in een doos aan huis geleverd worden. Je volgt de stap-voor-stap recepten en hebt in no-time lekker en vers eten op tafel. Smartmat kiest ook steeds voor eenvoudige gerechten die altijd lukken.
 • Plezier van zelf koken zonder stress
  Nee, je hoeft niet meer na te denken over wat je gaat eten vandaag en je hoeft ook geen boodschappen meer te doen. Alle aandacht gaat naar het koken zelf. Zo leer je ook heel wat nieuwe dingen ontdekken.
 • Kwalitatieve en goede producten
  Bij Smartmat komen er alleen maar kwalitatieve producten in de boxen. Zo wordt er altijd gestreefd naar ingrediënten van lokale producenten. Het vlees is meestal Belgisch, en waar mogelijk werkt Smartmat met lokale leveranciers (zoals de verse room van de Hollebeekhoeve). E-nummers en additieven worden zoveel mogelijk vermeden. Tot slot probeert Smartmat te werken met minstens 25% bioproducten per box.
 • Samen ontdekken
  Het allerleukste aan de kookpakketten van Smartmat is misschien wel dat je zoveel nieuwe dingen leert. Ontdek nieuwe ingrediënten, recepten en leer bijvoorbeeld zelf je bearnaisesaus maken.

Ben je overtuigd? Surf naar Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden.

4 redenen waarom de maaltijdboxen van Libelle en Smartmat echt iets voor jou zijn! 1

Bonus: bestel nú en krijg er een leuke ovenwant, pannenlap van Dille & Kamille én een kortingsbon van 10% gratis bij!

Opgelet: deze aanbieding is geldig op bestellingen tot 30 september 2016, zolang de voorraad strekt. Dus haast je, want op is op!

Partner Content