Vol-au-vent: dé hapklare Belgische blijmaker

Vol-au-vent: dé hapklare Belgische blijmaker

Smul jij ook graag van hemelse Belgische Klassiekers? Dat treft! Wij ontwikkelden namelijk samen met Smartmat een op en top Belgische Libelle-foodbox om je vingers bij af te likken. Onder andere op het menu deze maand: een dampend potje vol-au-vent.

Warme blijmaker

De perfecte stoofpot met vol-au-vent op tafel toveren hoeft geen moeilijke opdracht te zijn. De smakelijke kost is één van de drie gerechten op het menu van de Libelle-foodbox die we samen met Smartmat ontwikkelden. Een handige doos vol ingrediënten voor twee of vier personen om de meest betoverende Belgische Klassiekers op tafel te zetten. Al nieuwsgierig? Bekijk de box hier.

vol-au-vent

Vol-au-vent zonder tijdverlies

Het water loopt ons al in de mond, maar we horen het je al denken: is vol-au-vent niet vooral iets waar je best wel wat tijd aan moet spenderen? Niet als het van Libelle en Smartmat afhangt!

Pasklare tips voor een verrukkelijke vol-au-vent

  • Zorg voor de gepaste hoeveelheid ingrediënten. Dankzij de Libelle-foodbox hoef je hier alvast niet over na te denken. Je krijgt een doos aan huis geleverd met een correct ingeschat aantal ingrediënten. Handig, toch?
  • Als je tijd wilt winnen, is het belangrijk dat je de tijd die je hebt ook efficiënt gebruikt. Volg daarom de duidelijke instructies op het recept dat je bijgevoegd in de box geleverd kreeg. Een simpele volgorde, maakt een zee van tijd!
  • Kies voor de juiste producten. Omdat je niet zelf naar kwalitatieve ingrediënten op zoek zou moeten gaan, heeft Smartmat voor jou de beste producten uitgezocht.

Zin om zo’n handige Libelle-foodbox zelf uit te proberen? Goed nieuws! Je kunt nu genieten van 10 euro kennismakingskorting. Surf naar  Smartmat.be, bestel jouw Libelle-maaltijdbox naar keuze en ontvang zo de ingrediënten en bijhorende recepten voor drie volledige maaltijden!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)