Tip van Ilse: varkenshaasje met salie

Door De Redactie

"Op mijn vensterbank staat altijd een grote kruidenbak vol met kruidenplantjes. Ik vul ze regelmatig aan en geniet dan telkens van al de geuren die vrijkomen als ik in de buurt ben."

"En ik kan je verzekeren, hier sta ik dikwijls. De kruiden geven niet enkele kleur en geur in mijn keuken maar vooral smaak aan mijn gerechten."

"Nu het lijkt of we geen winter meer krijgen en de zon door het vensterraam schijnt, geeft het me al een beetje het gevoel dat de lente er bijna is. En dan wil ik met fris pril groen werken. Die kruidenhoek geeft me dan wat ik nodig heb." 

"Een kruid dat minder vaak gebruikt wordt bij ons is salie. Zelf vind ik het heel lekker. Vooral in de Italiaanse keuken komen we salie tegen. Het recept van het varkenshaasje met salie is dan ook één van mijn favorieten. Het is lekker gevuld met salie en de geur die in huis hangt als het in de oven staat is overheerlijk. Op de lente wacht ik nog even maar de zon schijnt alvast in mijn keuken!"

Ga naar het recept: varkenshaasje met salie

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."