© Getty Images

Wie wordt dé beste ‘Kerstkoekjesbakker’? Jij beslist mee!

Door Rani Merckx

Jullie hebben de voorbije weken heel wat afgewogen, gebakken en versierd. En met resultaat, want wat een mooie en – ongetwijfeld – lekkere kerstkoekjes hebben jullie uit je bakkersmouw geschud. Tijd om de crème de la crème uit te kiezen, dé winnaar van onze Kerstkoekjes Challenge. En daar hebben we jou voor nodig! 

Wie wint onze Kerstkoekjes Challenge?

Onze Libelle Kerstkoekjes Challenge was een hartverwarmend succes! Jullie hebben massaal de keukenschorten aangetrokken en gegoocheld met bloem en boter om de mooiste kerstkoekjes uit de oven te toveren. Kiezen was in dit geval écht verliezen, want ze zien er een voor een fantastisch uit! Maar na heel wat wikken en wegen is het ons gelukt om de 20 finalisten te selecteren.

En de prijs voor de beste kerstkoekjesbakker gaat naar ….

Over naar ronde twee dus van onze Challenge: de stemronde. Jij bepaalt mee wie de beste ‘Kerstkoekjesbakker’ wordt. Een belangrijke taak, want die wint onze hoofdprijs van € 250 voor de Libelle Lekker Shop.

Maar ook voor de stemmers hebben we iets fijns achter de hand: degenen die het vaakst zijn of haar stem uitbrengt én onze schiftingsvraag correct beantwoordt, krijgt een waardebon t.w.v. € 100 voor de Libelle Lekker Shop.

Stemmen is de boodschap!

Zo breng je je stem uit:

  • Surf naar libelle.be/kerstkoekjes-stem
  • Stem op je favoriete kerstkoekje door op het hartje te klikken. Let wel: je hebt maar één stembeurt per dag, maar je kunt elke dag opnieuw je stem uitbrengen.

Stemmen kan tot en met 20 december middernacht. De winnaar van onze Kerstkoekjes Challenge wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Veel succes aan alle bakkers!

Inspiratie nodig voor kerst?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content