Doe de test! Welk vakantietype ben jij?

Doe de test! Welk vakantietype ben jij?
Getty Images

Deze zomer staat bij Libelle helemaal in het teken van een vakantie in eigen land. 100% coronaproof en nog zo fijn! We verzamelden al heel wat uitstapjes, op maat van elke vakantieganger. Maar welk vakantietype ben jij en welk uitstapje past het best bij jou? Kom het te weten dankzij deze handige test.

Libelgië voor élk vakantietype

Deze zomer staat er heel wat op onze vakantieplanning. Omdat we maar niet genoeg kunnen krijgen van de leukste uitjes in eigen land, verzamelden we al meer dan honderd uitstapjes op ons zomerplatform Libelgië.be.

Ben jij nog op zoek naar een dagtrip, een fijne wandeling of zoek je naar wat meer informatie over een stad die je wil gaan bezoeken? Dan zit je helemaal goed bij Libelgië! We verzamelden er bovendien ook heel wat tips voor uitstapjes die je makkelijk in je eentje kunt doen of trips die ook kunt doen als je minder mobiel bent.

Ontdek welk vakantietype jij bent

Toch is het ook belangrijk dat je een uitje volledig op maat van jouw persoonlijkheid kunt uitzoeken. Ben jij een cultuurfan, een echte levensgenieter, een dierenvriend of een doorwinterd avonturier? Ontdek het hier via een makkelijke test en ontdek onmiddellijk uitstapjes op maat van jouw vakantietype!

Een greep uit onze Libelgië-artikels:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)