11x stralende lentemode zonder strijken

We zijn nog steeds door het dolle heen dankzij die eerste stralende lentezon op ons gezicht. Tijd om ook onze garderobe te laten stralen, het liefst zonder veel moeite. Deze lentetoppers moet je niet strijken!

1

Overslagjurk met print

Deze lichte jurk hang je te drogen aan een kapstok, en daarna? Recht de kast in! Bestel de jurk hier voor € 54,99.

2

Lichte blouse

Licht en luchtig, klaar voor een kreukvrije lente! Bestel deze blouse hier voor € 77,90.

3

Geklede blouse

Deze lichte top heeft niet meer nodig dan jouw kapstok en een licht wasprogramma met zeer laag toerental. Snel gepiept! Bestel de blouse hier voor € 34,95.

4

Wikkeljurk met print

Hoe drukker de print, hoe slimmer je kunt drogen. Kleine kreukjes merk je amper op, makkelijk toch? Deze jurk koop je hier voor € 64,99.

5

Oosterse sfeertjes

Deze jurk heeft niet veel nodig. De lichte stof in viscose valt zalig licht. Heerlijk makkelijk! Bestel ze hier voor € 49,95.

6

Broek met print

Ook deze lente en zomer blijven broeken met prints een echte hit. Combineer de broek met een mooie witte sneaker! Bestel de broek hier voor € 19,95.

7

Lichte wikkeljurk

Jurken in viscose kun je makkelijk dragen zonder te strijken. Wil je de jurk toch strijken? Dan doe je dit best op de lichtste stand terwijl de jurk nog lichtjes vochtig is. Bestel de jurk hier voor € 39,99.

8

Rechte wijde blouse

Deze wijde, rechte blouse droogt erg makkelijk en hoeft niet gestreken te worden. Laten drogen op de kapstok is voldoende. Toch een strijkje wagen? Draai de blouse dan binnenstebuiten en kies voor de lichtste stand. Deze blouse koop je hier voor € 31,49.

9

Broek met blauwe print

Tip: combineer deze broek met een t-shirt in de kleur van de print van je broek. Bestel de broek hier voor € 29,95.

10

Speelse jumpsuit

Combineer deze makkelijke jumpsuit met een fris jasje of jeansvestje. Een simpel pareltje! Bestel het hier voor € 64,99.

11

Jurk met halflange mouwen

Ideaal voor het iets frissere lenteweer, én makkelijk in de kast te hangen zonder strijken. Dit jurkje bestel je hier voor € 44,99.

Meer modeplezier vind je hier!

Partner Content