3x redenen waarom rozenbottelzaadolie jouw huid zo mooi maakt

3x redenen waarom rozenbottelzaadolie jouw huid zo mooi maakt

In Amerika is rozenbottelzaadolie hipper dan ooit, nu model Miranda Kerr het als haar geheime trucje voor haar mooie huid onthult heeft. Maar wat is het eigenlijk én wat doet het voor dat velletje van jou? 

Wat is rozenbottelzaadolie?

Rozenbottelzaadolie wordt onttrokken uit de zaden van een wilde rozenstruik, en is een uitstekende bron van vitamine A en C, antioxidanten en essentiële vetzuren.

Wat zijn de voordelen van dit product?

Dit is hét redmiddel bij uitstek om littekens te vervagen, en het zorgt ook voor de nodige hydratatie zonder je poriën te verstoppen. Geen last van acne of littekens? Dan nog is dit product uitermate geschikt voor je vel! Want rozenbottelzaadolie zal je ook beschermen tegen allerlei factoren die een invloed hebben op je huid, zoals weersomstandigheden bijvoorbeeld.

Hoe gebruik je het?

Littekens

Breng het product aan met een wattenstaafje op de probleemzone. De olie zal een kalmerend en hydraterend effect hebben, en bovendien wordt het litteken minder zichtbaar.

Weg met kroeshaar

Doe een kleine hoeveelheid op de puntjes van jouw kroeshaar. Het is een droge olie, waardoor het snel absorbeert en geen vettige restjes achterlaat. Hallo glanzend haar!

Ter bescherming

We weten allemaal dat we ons moeten beschermen tegen de zonnestralen, maar we staan maar weinig stil bij het negatieve effect van polutie. Breng daarom iedere dag wat rozenbottelzaadolie op je gezicht aan. Dankzij de hoge concentratie aan omega 6 en antioxidanten wordt je snoet voldoende beschermt, en ook de elasticiteit zal verbeteren, met minder rimpels tot gevolg.

Wil je het proberen? Hier kun je het magische goedje kopen!

Bron: purewow.com – Beelden: gettyimages.be & shutterstock.com

Nog meer leuke tips:

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)