5 beautytips voor de 25+ vrouw

Door De Redactie

Hoe ouder je wordt, hoe meer je huid aangepaste verzorging nodig hebt. Na je 25ste levensjaar begint de huid te verouderen en zijn er verschillende stappen die je zeker niet mag vergeten in je verzorgingsritueel. Blijf er fris en jong uitzien met onze tips.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Reinigen

Als je nog jong bent sla je wellicht soms deze stap nog over om dan ’s morgens wakker te worden met pandaogen. Deze stap overslaan als je ouder bent dan 25 is geen goed idee. Een nachtcrème op een gereinigde huid is absoluut nodig als je de huid van je gezicht een extra verzorging wilt geven. ’s Nachts heeft de crème alle tijd en rust om je huid te voeden daarbij is het ook belangrijk omdat nachtcrèmes vaak collageen bevat. Die stof zorgt voor een jong ogende huid en dat is nu iets wat de meeste vrouwen wel willen.

2. Hals

Niet alleen de huid van je gezicht verouderd, maar ook van je hals. Smeer daarom altijd je dagverzorging tot aan je sleutelbeen. Hoe strak de huid van je gezicht ook is, de huid van je hals verraad altijd je echte leeftijd. Door de jaren heen heeft die huid namelijk de neiging om slap te worden en te gaan hangen.

3. Ogen

De huid rond je ogen is veel kwetsbaarder dan de rest van je gezicht en heeft dus extra aandacht en verzorging nodig. Alleen dagcrème smeren is dus zeker niet genoeg. [LINK_TEXT id=1]vind je waarom oogcrèmes nu zo belangrijk zijn.

4. Bodylotion

Help de huid van je lichaam door het dagelijks van extra voeding en vocht te voorzien. Cellulitis en een slappe huid zijn een grote vijand op latere leeftijd. Het enige wat je daartegen kan doen is smeren, een ander voordeel bij het gebruiken van een bodylotion is dat je altijd lekker ruikt

5. Handen

Net als je hals verraden ook je handen je werkelijke leeftijd. Hier geldt ook het motto: smeren! Hoe meer voeding en ondersteuning je huid krijgt, hoe jonger ze eruit zal zien. Een andere tip voor mooie handen is een manicure, vindt [LINK_TEXT id=2] nog andere tips.

Lees meer:

[LINK_TEXT id=3]

[LINK_TEXT id=4]

Partner Content