5 onmisbare items voor je toilettas

Door De Redactie

Onverwacht naar een feestje? Een klein toilettasje met essentiële beautyproducten en make-up brengt redding.

Lippenstift

Een beetje kleur op je lippen kan wonderen doen voor je gezicht. De juiste kleur geeft je die extra frisse touch die je helemaal doet opleven. Heel wat [LINK_TEXT id=1] of gloss wordt verkocht in klein formaat, ideaal voor onderweg.

Bb crème

Het fijne aan [LINK_TEXT id=2] is dat het je huid perfectioneert, zonder een dikke laag achter te laten. Het geeft je die mooie, frisse gloed die je huid nodig heeft. Moet je na een lange dag op het werk nog ergens naartoe, breng dan een beetje bb creme aan op je wangen en onder je ogen en je zal er weer stralend uitzien. 

Mascara

Voor die grote wijde blik die we allemaal graag hebben is een beetje [LINK_TEXT id=3] essentieel. Geen tijd gehad om je helemaal op te maken? Een beetje mascara op je bovenste en onderste wimpers doet wonderen.

Concealer

Niets zo vervelend als een puistje dat ineens komt opzetten. Ook donkere kringen onder je ogen vermijd je liever. Zorg dat je steeds een goede concealer op zak hebt voor beautynoodgevallen.

Blush

Voor wat meer warmte en diepte op je wangen is [LINK_TEXT id=4] ideaal. Vaak is een beetje poeder al genoeg om er helemaal uitgerust en goed uit te zien. Belangrijk is dat je de juiste kleur blush kiest dat bij jouw huid past dus vraag best hulp aan de verkoopsters.

Partner Content