6 tips om je elke dag van de maand mooi te voelen

Door De Redactie
Iedere vrouw voelt en maakt zich graag mooi. Voor zichzelf, voor haar partner en gewoon om zich beter in haar vel te voelen. Met deze tips helpen wij je om je elke dag van de maand mooi te voelen!

  • Vergeet vooral de schoonheidsidealen die je door de media en de reclame voorgeschoteld krijgt. Ze zijn onbereikbaar en onrealistisch.

  • Concentreer je op je eigen sterke punten en leer ze te accentueren. Een mooie vrouw valt vaak op door één kenmerk: ‘heb je haar ogen gezien?’, ‘wat een prachtig haar’,… Accentueer jouw troeven en onderscheid je daarmee van de rest!

  • Kleed je voor jezelf en maak je mooi voor jezelf. Trek je niks aan van wat anderen erover zeggen of ervan denken. Het maakt je alleen maar onzeker. Vertrouw maar op je eigen smaak en stijl.

  • Vergeet nooit dat schoonheid niet alleen om je uiterlijk draait, maar vooral van binnenuit komt, hoe cliché dat ook mag klinken. Gevoeligheid, intelligentie, tederheid, zekerheid… Je manier van praten en bewegen, het zijn allemaal dingen die meetellen.

  • Omring je met ‘echte’ vriendinnen en laat de zogenaamde ‘vriendinnen’ die geen gelegenheid voorbij laten gaan om je onzeker te maken, maar vallen.

  • Leer omgaan met je minder sterke punten. Het is belangrijk dat je weet wat je zwakke punten zijn, maar het is nog belangrijker dat je ze accepteert. Je kan ze leren camoufleren en wie weet maak je er ooit wel een sterk punt van?

Eén keer per maand is het wat moeilijker om je mooi te voelen en om mooi te zijn. Always ontwikkelde daarom een nieuwe collectie maandverbanden met een kleurrijke verpakking en een extra troef afhankelijk van het gekozen gamma. Zo is er de Silk Always Collection met zijdezacht toplaagje, de Freshness Always Collection met licht geparfumeerd toplaagje, en Freshelle Always Collection met een verfrissend doekje.

Partner Content