Armani in meeneemformaat

Door De Redactie
Giorgi Armani creëerde een nieuwe 20 ml-versie van drie mannenparfums, superhandig om mee te nemen wanneer je binnenkort nog een keertje met manlief op citytrip vertrekt.

De kleine en praktische flacon in reisformaat past perfect in de koffer of documententas en is dus uiterst geschikt voor alle verplaatsingen. De drie geuren zijn beschikbaar in op elkaar afgestemde flacons. Gemakkelijk om op te bergen en eenvoudig om te gebruiken. Dé ideale manier om frisheid, elegantie en viriliteit te combineren dus!

Acqua di Gio

Een fris, verleidelijk en verkwikkend parfum dat zeetoetsen combineert met de bijzonder verfrissende geur van de stuifnevel. De bergamot van Calabria accentueert de zurige citrustoets, de jasmijn geeft de geur een bloemachtige zachtheid.

Armani Code

Een mix van elegantie en rijkdom, moed en soberheid, viriliteit en moderniteit. het is een evocatie van de sfeer van New York. Een geur die ons verleidt door zijn vele facetten. Een geur die zich beetje bij beetje blootgeeft zonder zijn diepste geheimen prijs te geven. De frisse geur van een citrusachtige cologne evolueert naar een meer aromatische anijstoets. Het parfum ontplooit zijn geraffineerde en tijdloze charme in zijn toetsen van tabak, leder en zeldzame houtsoorten. Een betoverende geur.

Emporio Armani Diamonds for men

De frisheid van de ruwe diamant wordt uitgedrukt in een toets van citrusvruchten en Italiaanse bergamot, gekruid met een snuifje sechuanpeper. De ceder, het symbool van mannelijkheid, wordt gecombineerd met cacaobonen in een sensuele harmonie, terwijl een intense vetiver- en ambroxantoets het minerale en edele karakter benadrukt. De perfecte incarnatie van een jonge en verleidelijke Hollywoodacteur.

De exclusieve formaten worden aangeboden bij aankoop van de Eau de toilette 100 ml of 75 in een reistoilettas met logo van Giorgi Armani Parfums.
Traveller-pouch Acqua di Gio pour homme met Eau de toilette 100 ml + 20 ml – 84,72 euro
Traveller-pouch Armani Code met Eau de toilette 100 ml + 20 ml – 78,20 euro
Traveller-pouch Emporio Armani Diamonds Eau de toilette 75 ml + 20 ml – 71,17 euro

Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Partner Content