10x dromerige verlovingsringen van Belgische bodem

10x dromerige verlovingsringen van Belgische bodem
© Elliot & Ostrich, elliotandostrich.com

Je ideale partner, die heb je al. Nu nog een ring om jullie liefde te bezegelen! We stelden alvast een lijst samen met prachtige verlovingsringen van Belgische bodem: perfect om inspiratie op te doen, of om geheel subtiel door te sturen. 😉

Ja, voor altijd

Er zijn oneindig veel opties qua ontwerp, model, kleur en afwerking van een verlovingsring. Het allerbelangrijkste is dat hij 100% bij de persoon past, want een verlovingsring is een juweel… voor altijd!

Een aantal tips bij de aankoop, om zonder stress naar dat mooie moment toe te leven:

  • Hou je oren en ogen open wanneer je geliefde over juwelen praat. Zo krijg je een beter idee over welke stijl ze prefereert.
  • Hou rekening met de voorkeuren van je partner: wit-, rosé- of geelgoud? Diamant, edelsteen of liever geen bling bling? Klein en fijn of mag het iets meer opvallen? Doe hiervoor eventueel inspiratie op in de juwelencollectie van je toekomstige. Of pols subtiel naar haar voorkeuren.
  • Vraag advies bij dichte vrienden en familie van je partner.
  • Bepaal op voorhand een budget en probeer je eraan te houden. Verlovingsringen zijn over het algemeen prijzig, maar er kruipt dan ook vakmanschap in en bovendien wordt er gewerkt met kostbare materialen. Op dat vlak zijn er een aantal opties om de prijs te drukken: zo kun je kiezen voor 14 karaat goud en labgrown diamanten, bijvoorbeeld.
  • Laat je eventueel begeleiden door een juwelenontwerp(st)er om, via een ontwerp op maat, tot de perfecte ring te komen.
  • Weet je echt niet goed waar te beginnen, of heb je geen idee van de stijl, kleur en afwerking? Stel de belangrijke vraag dan met een edelsteen of zelfs een leeg doosje. Zo kunnen jullie samen de perfecte ring kiezen of ontwerpen.
  • Om de ringmaat van je toekomstige te weten te komen, kun je stiekem een ring meenemen. Of probeer ‘m zelf al eens thuis (aan de pink bijvoorbeeld), om zo een idee te hebben of de ring ook je verloofde zou passen.
  • Hou rekening met de levertermijn: het kan namelijk enkele weken duren vooraleer de ring klaar is. Meestal is dit zo’n 6 tot 8 weken.
  • En last but not least: geniet er met volle teugen van! Een verlovingsring kiezen is een bijzondere gebeurtenis. Een moment om even stil te staan bij de liefde die je voor je toekomstige voelt!

10x verlovingsringen om ‘ja’ tegen te zeggen

1 Sprankelend trio

verlovingsring

Atelier Maison, vanaf € 2375.

2 Spectaculair solitaire

verlovingsring

Juna Fae, € 2500.

3 Een pareltje

verlovingsring

Wouters & Hendrix, € 660.

4 Koninklijk blauw

verlovingsringen

Melanie Van Dooren, vanaf € 859.

5 Op een roze wolk

verlovingsring

Slaets, € 2835.

6 Sprankelend en stralend

Elliot & Ostrich, vanaf € 1485.

7 Grandieuze geode

verlovingsring

Karolin Van Loon, € 1780.

8 Een bloem van een ring

verlovingsring

Laurence Vandenborre, € 1790.

9 Vintage vibes

Diamanti Per Tutti, € 375.

10 Klassevolle klassieker

verlovingsringen

Blue Nash, € 990.

 

11 Eenvoud siert

verlovingsringen

Studio Collect, € 900.

Juwelen van Belgische bodem

Er valt nog zoveel meer moois te ontdekken in ons eigen land. Zoals deze 19 Belgische juwelenmerken, waar je vast je gading bij vindt als je nog op zoek bent naar (trouw)juwelen!

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)