Deze 5 blogsters geven je de mooiste ‘plus size’ mode-inspiratie

Deze 5 blogsters geven je de mooiste 'plus size' mode-inspiratie

De tijd dat enkel graatmagere modeblogsters de plak zwaaiden in de online modewereld ligt (gelukkig) achter ons. Tegenwoordig vinden we onze inspiratie bij stijlvolle vrouwen van alle lengtes, vormen en maten. En zo hoort het ook. 

Vandaag in de kijker: modeblogsters met een maatje meer!

AUDREY, BIG OR NOT TOO BIG

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Big or not to big (@bigornot) op

Waarom volgen?

Haar vrolijke uitstraling en kleurrijke persoonlijkheid brengen ons in opperbeste stemming!

GAËLLE PRUDENCIO

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaëlle PRUDENCIO (@gaelleprudencio) op

Waarom volgen?

Gaëlle is oprichtster van French Curves, een online platform met een vijftigtal Franse blogs die gaan over ‘lief voor je lijf’ en de Body Positive-beweging. Een steun en toeverlaat voor veel meisjes die worstelen met hun lichaam en de manier waarop ze ernaar kijken. Bovendien heeft deze schoonheid een uitstraling die van het scherm spat!

CLÉMENTINE DESSEAUX, BONJOUR CLEM

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Clémentine Desseaux (@bonjourclem) op

Waarom volgen?

Volg de Instagramaccount van topmodel Clémentine en reis de wereld rond. Opgelet: acuut gevaar voor een tikkeltje jaloezie, maar inspiratie vind je er zeker!

STEPHANIE ZWICKY

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Stephanie Zwicky (@stephaniezwicky) op

Waarom volgen?

Stéphanie toont je perfect hoe je modebewust door het leven kunt gaan als fulltime werkende mama. Een sprankelende dame die non-stop bezig is!

LALAA MISAKI

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L∆L∆∆ MIS∆KI (@lalaamisaki) op

Waarom volgen?

Lalaa is een gelukkige echtgenote en mama, gepassioneerd door mode, technologie en reizen. Deze sexy lady toont je vol enthousiasme en zelfvertrouwen de meest verrassende plekken. Uiteraard altijd in de meest piekfijne outfits.

Weg met het stereotiepe schoonheidsbeeld

Steeds meer merken en organisaties maken komaf met het typische schoonheidsbeeld dat we nog te dikwijls in de media voorgeschoteld krijgen. Deze twee campagnes zijn perfecte voorbeelden van hoe beautyland de verschuiving maakt!

1. Dove – #ToonOns

Wist je dat 70% van de vrouwen zich niet herkent in de beelden die ze dagelijks in de media zien? Dat zegt een wereldwijd onderzoek van Dove, in samenwerking met beeldbank Getty Images en fotografennetwerk Girlgaze. Daarom lanceert het merk de campagne #ToonOns, waarbij vrouwen zichzelf tonen zoals ze zijn, in plaats van zoals anderen hen zouden willen zien. Het stereotiepe schoonheidsbeeld wordt doorbroken en verandert stilaan naar een ‘echte’ voorstelling van vrouwen over de hele wereld.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dove Global Channel 🌎 (@dove) op

2. Mothercare – Body Proud Mums

Na je bevalling meteen een strak lichaam hebben, zonder enig bultje of striempje? Zo goed als onhaalbaar, maar toch wordt het soms zo in de media voorgesteld. Met de Body Proud Mums-campagne wil babywinkel Mothercare daar verandering in brengen. Het merk toont trotse mama’s met hun baby én hun striemen. “We hopen dat deze eerlijke foto’s tonen dat elk lichaam mooi en uniek is, ook na de geboorte van een kind”, geeft Mothercare daarbij mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mothercare UK (@mothercareuk) op

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)