Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op deze leeftijd voelen vrouwen zich het allermooist

Door Jolien Thieleman

Iedereen zou zich op eender welke leeftijd mooi moeten voelen, maar bij vrouwen die eind de twintig zijn, zou dat blijkbaar net dat tikkeltje meer het geval zijn. Klopt het bij jou?

Als jij 29 bent, dan is dit het jaar waarin je jezelf het allermooist zou moeten voelen. Dat zegt een onderzoek van het huidverzorgingsmerk St. Ives. De reden hiervoor heeft alles te maken met zelfvertrouwen, verliefdheid en een goede partner. Vrouwen voelen zich het prettigst zonder make-up als ze eind de twintig zijn, waardoor hun zelfvertrouwen er een stuk op vooruit gaat. Dat zelfvertrouwen zorgt dan weer voor complimentjes van hun partner en dat wakkert die zalige verliefdheid aan. Zo simpel is het!

Natuurlijke glow

Het ultieme moment waarop de vrouwen uit het experiment zich het allermooist voelden, is op vrijdag na een goede nacht slapen … en een vrijpartij de avond voordien. Die mooie natuurlijke glow is dan onvermijdelijk. Je weet dus wat je te doen staat! 😉

Dit vind je vast ook interessant:

Bron: nsmbl.nl

Partner Content