Breng meer pit in je kledij!

Door De Redactie

Ulrike is een creatieve jonge vrouw, maar dat zag je niet meteen aan haar kledingstijl. Ze ging als een grijze muis door het leven. Ulrike besefte dat ze heel neutraal gekleed ging en riep daarom de hulp in van Lien Degol. In Met de complimenten van Lien bracht zij de nodige pit in de kledij van Ulrike.

Ulrike koos altijd voor eenvoudige en comfortabele kledij, zoals t-shirts en jeans. Voor haar eerste outfit gaat Lien direct voor een compleet andere look, met vestje in nepbont en een zwarte legging.

  • Het vestje in nepbont maakt de outfit meteen veel pittiger. In combinatie met een geklede broek oogt dat heel stijlvol. Hoe je het toch liever wat sportiever? Kies dan voor een jeansbroek.
  • Is een buikje of zwaardere heupen jouw probleemzone? Kies dan voor een trui of shirt die tot net aan het kruis komen. Zo kan je je probleemzone meteen verstoppen.
  • Een broekrand moet altijd 2 vingers onder de navel zitten. Een buikje wordt zo ook beter verdoezeld. 

Zwarte legging Yessica, maten 36-50, 19 euro. Turkooizen trui, maten XS-XL, 15 euro. Zwart vestje in nepbont Clockhouse, maten XS-XXL, 29 euro. Alles bij C&A.

Zwarte laarzen 'Tommy Hilfiger', maten 36-42, 190 euro. Alles bij Torfs.

Halsketting, 145 euro. Armband met diamanten strikje, 179 euro. Goudkleurig armbandje met bolletjes, 119 euro. Zilverkleurig armbandje met bolletjes, 39 euro. Ring, 119 euro. Alles bij Orage.

De tweede outfit die Ulrike van Lien krijgt oogt wat klassieker, maar is ideaal voor een avondje uit. Een kleedje is ook voor Ulrike helemaal nieuw.

  • Kleedjes in een A-lijn zijn perfect wanneer je zwaardere heupen hebt, omdat je ze zo makkelijk kan verstoppen. 
  • 1 kleur van top tot teen dragen geeft je altijd een sterkere look. Je straalt direct meer persoonlijheid uit. 

Bordeaux kleedje Yessica, maten 38-50, 59 euro.Bordeaux cardigan, maten XS-XXL, 12,5 euro. Panty's Yessica, maten S-XXL, 7,5 euroAlles bij C&A.

Zwarte laarzen 'Tommy Hilfiger', maten 36-42, 190 euro. Alles bij Torfs.

Armband met diamanten strikje, 179 euro. Zilverkleurig armbandje met bolletjes, 39 euro. Ring, 119 euro. Oorbellen, 99 euro. Alles bij Orage.

Met de complimenten van Lien, elke donderdag om 18u30 op Libelle tv (kanaal 18 bij Telenet)

Kleding:

Schoenen: Torfs – Hair Styling: Kreatos – Make-up: BE Creative Make Up (exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL) – Brillen: Pearle – Juwelen: Orage

Partner Content