Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Daarom lopen we deze winter het best met blote enkels rond

Door Celine Werner

Ben jij ook iemand die het hele jaar door haar blote enkels showt? Dan doe je – zonder dat je het misschien zelf beseft – aan de modetrend ‘flanking’, een samentrekking van ‘flashing’ en ‘ankle’.  

Eén regel

Kortere broeken en platte schoenen zijn alomtegenwoordig. Het is dus in dit geval gewoon esthetischer om te kiezen om geen (of hele korte) kousen te dragen. Draag je deze trend het liefst helemaal volgens de regels van de kunst? Laat dan 2 centimeter van je enkels zien.

Flanking is gezond

Een hype die ook nog eens gezond is? Het zou haast gek zijn om het niet te doen! Want wie dit met regelmaat toepast, zal wennen aan de koude. Win-winsituatie. Een gouden tip: smeer je benen goed in bij temperaturen onder het vriespunt. Een droge huid zal nooit een rage worden.

Flanking all the way

We zijn helemaal verkocht! Pronken maar met die enkels. Rol die broek nog een stukje hoger en trek er je favoriete schoenen bij aan. Wat vind je van deze exemplaren uit Libelle’s kerstshop?

Metallic veterschoenen voor dames – € 34,99 – shop het hier.

Sneakers velvet met satijnen veters – € 34,99 – shop het hier.

Nog meer trends:

Partner Content