De keuze van Carine: opvallen in een grafische print

Redactrice Carine is niet bang voor een mode-experimentje, zo lang het haar figuur – dat allang niet meer in maatje 38 past – maar flatteert. Haar tips deelt ze graag met jou.

Een grafische print: voor een opgemerkte entree

Carine: “Ik moet iets bekennen: stiekem geniet ik er van als ik op een feestje binnenkom en er een paar hoofden omdraaien. Daar zal mijn sterrenbeeld – Leeuw – wel voor iets tussen zitten. Deze zomerse jurk kon ik niet snel genoeg in het pashokje sleuren. Prachtige kleuren en strepen all over… love, love, lóve it!

“En opvallen dóé je in zo’n grafische print”

Combi-magie

  • Bij het woord ‘grafisch’ denk je misschien meteen aan zwart-wit, maar dit seizoen vallen vooral kleurrijke prints op. In felle tinten, zachte pastels of een mix van beide.
  • Bij een uitgesproken print hou je de rest van je outfit het beste rustig. Een effen cardigan erbij is een slimme keuze, net zoals sobere accessoires.
  • Vermijd grote prints op je probleemzones, want die creëren volume. Pas ze dus toe waar je het slankst ben, en kies een kleine print voor uitgesproken rondingen.

De favorieten van Carine

1

Maxi-jurk

Selected, € 119,99 bij About You.

2

Blouse met geometrische print

Paprika, € 44,99.

3

Middellange rok

Middellange plissérok - Artikel zonder model

Mango, € 59,99.

Coverfoto: Tjorven Boucher • Styling: Sarah Roelstraete • Visagie: Ad Van Mierlo

Meer mode met Carine:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content