De keuze van Carine: combi-magie met streepjes

Redactrice Carine is niet bang voor een mode-experimentje, zo lang het haar figuur – dat allang niet meer in maatje 38 past – maar flatteert. Haar tips deelt ze graag met jou.

Voor alle leeftijden

Carine: “Ik heb een zwak voor streepjes. Hoeveel ik er ook al in mijn kleerkast heb… als ik ze in een rek spot, moet ik ze er toch even uit halen. Ze zijn ook zo heerlijk ongedwongen en speels, voor jong én oud. En ze kunnen alle stijlen aan, van casual over stoer tot supervrouwelijk. De marinelook met rood, wit en blauw blijft een favoriet van mij, maar voor een aparte gelegenheid kies ik voor kleur en zelfs een streepje zilver of goud.

“Van streepjes word je toch op slag vrolijk!”

Combi-magie

  • Een streep met gebroken wit, beige of nuderoze als ondergrond heeft een zachter effect dan met spierwit, en opent een wereld van mogelijke kleurencombinaties.
  • Draag streepjes gerust met andere streepjes, of zelfs met een andere print. Zolang je in hetzelfde kleurenpalet blijft, kun je de bal niet misslaan.
  • En je weet: verticale strepen verlengen je silhouet. Waarbij ik graag één mythe de wereld uit help: horizontale strepen maken je niet dikker, zolang je voor een wat lossere pasvorm kiest.

De favorieten van Carine

1

Lichtblauwe hemdjurk

120-3061-00-963_A

Terre Bleue, € 159,90.

2

Gestreepte blazer

GESTREEPTE BLAZER, Golden Spice, large

 

ONLY, € 29,99 € 22,45.

3

Top met strepen

Hemden - JBC, € 19,95.

4

Gestreepte cropped broek

GESTREEPTE CROPPED BROEK, Snow White, large

VILA, € 34,99.

5

Gestreepte midirok

CKS WOMEN - NECHEL - Lange rok - wit

CKS, € 89,99.

Coverfoto: Tjorven Boucher • Styling: Sarah Roelstraete • Visagie: Isolde Roels

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content