Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De keuze van Carine: prachtig pastel

Redactrice Carine is niet bang voor een mode-experimentje, zo lang het haar figuur – dat allang niet meer in maatje 38 past – maar flatteert. Haar tips deelt ze graag met jou.

Pastel: voor elk seizoen

Carine: “Ik hou van kleur, maar met de flauwe pastels van vroeger kon je me echt geen plezier doen. Nee, geef mij die nieuwe, karaktervolle tintjes maar. Subtiel vergrijsd of wat donkerder zijn ze superstijlvol. Of ze zijn juist lekker fel, waardoor ze je instant lente- en zomerkriebels geven. Dit keer ga ik voluit, en kun je meteen zien waarom lila een persoonlijke favoriet is van mij. Ik draag die tint trouwens ook in de winter en combineer hem dan met 101 warme kleuren.”

“Lila-lila-lila… Zó happy met de nieuwe pastels!”

Combi-magie

  • Kies je voor één pastel? Combineer die met zachtgrijs, stralend wit, gebroken wit of warm camel.
  • Meerdere pastels in één silhouet? Beperk je tot twee, maximaal drie kleurgroepen, bijvoorbeeld lila met geel en blauw, of roze met zachtoranje en lichtgroen.
  • Geef pit aan je pastel-silhouet met een feller kleuraccent – bijvoorbeeld knalgele oorbellen of fuchsia pumps – of met een streepje zwart – een sjaaltje met zebraprint, bijvoorbeeld.
  • Pluizig tricot en zijde of satijn zijn dé perfecte materialen voor pastels en gaan ook supermooi samen.

De favorieten van Carine

1

Zijden blouse

& Other Stories, € 99 € 49.

2

Jumpsuit met striklint

Mango, € 59,99 € 39,99.

3

Gestreepte trui

CKS, € 89,99.

4

Pastelgele blazer

WE Fashion, € 59,99.

5

Pastelblauwe chino

Esprit, € 49,99.

Coverfoto: Tjorven Boucher • Styling: Sarah Roelstraete • Visagie: Isolde Roels

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!