Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De keuze van Carine: vrouwelijk stoer met een jumpsuit

Redactrice Carine is niet bang voor een mode-experimentje, zo lang het haar figuur – dat allang niet meer in maatje 38 past – maar flatteert. Haar tips deelt ze graag met jou.

De jumpsuit: voor pure power

Carine: ”Het valt met mijn peerfiguur niet altijd mee om een jumpsuit te vinden die mooi zit. Maar als de pijpen wijd genoeg zijn en het bovenstuk niet te ruim, dan heb ik kans op slagen. En ineens duikt die stoere boilersuit op, wat ik super vind, want ik hou wel van een ‘edgy’ kantje. En hij past nog ook, wat wil ik nog meer? Torenhoge hakken, jawel!”

”Ik voel me een stoere ’chick’ in de nieuwe overall”

Combi-magie

  • Draag deze stoere versie van de jumpsuit net vrouwelijk, met een (stevige) hak, een leuke brede riem, een kleurrijke sjaal, een grote halsketting of opvallende oorbellen.
  • Koop je jumpsuit niet te krap, anders tekent de broek af en zit die ook niet lekker. Draag er een hakje in dezelfde kleur onder en je creëert extra lange benen!
  • Zorg voor een speels accent zoals een printje of een leuk striklint. Of verras jezelf en anderen met een mooi rugdecolleté.

De favorieten van Carine

1

Katoenen jumpsuit

Katoenen cargojumpsuit - Lichtbeige - DAMES | H&M BE 3

H&M, € 39,99.

2

Jumpsuit met streepjes

CROPPED TIE WAIST JUMPSUIT, Dark Olive, large

VILA, € 49,99 € 39,95.

3

Jumpsuit met palmboomprint

120-3075-17-951_A

Terre Bleue, € 199,90 € 119,94.

4

Jumpsuit met bloemenprint

s.Oliver, € 49,99 € 44,99.

5

Jumpsuit met knoopjes

Thelma & Louise, € 159 € 111,30.

Coverfoto: Tjorven Boucher • Styling: Sarah Roelstraete • Visagie: Isolde Roels

Meer mode met Carine:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content