Gezocht én gevonden: de lookalike van koningin Mathilde

Door Rani Merckx

Vorige week bezocht koningin Mathilde in hoogst eigen persoon onze redactie. Naar aanleiding van dit bijzondere gebeuren hebben we een volledig nummer aan haar toegewijd, mét als uitblinker de koninklijke make-over van drie lezeressen. Kijk je even mee?

Queen for a day

Een make-over met de échte Mathilde was wat moeilijk. Gelukkig vonden wij drie lookalikes die met plezier een dagje het kroontje wilden overnemen, inclusief koninklijke look!

Eén daarvan is de 37-jarige stewardess, Charlotte. Ze wordt tijdens haar vluchten regelmatig aangesproken met de vraag of ze familie is van onze koningin.

Nu ik zoals haar gekleed en opgemaakt ben, kan ook ik er niet meer naast kijken

 “Sinds koning Filip met Mathilde op het toneel verscheen, word ik aangesproken over hoe erg ik op haar lijk. Ik ben stewardess en er gaat geen vlucht voorbij zonder dat passagiers het me vertellen. Dat ik écht geen familie ben, gelooft bijna niemand. Vaak word ik ook aangestaard als ik boodschappen doe… Nu ik zoals haar gekleed en opgemaakt ben, kan ook ik er niet meer naast kijken.”

Benieuwd naar de koninklijke make-over van Charlotte en de twee andere lezeressen? Rep je dan naar de dagbladhandel en haal Libelle nr. 29 in huis!

Geniet hier alvast van een blik achter de schermen.

Lees ook: