Met deze prachtige juwelen schitter je tijdens de feestdagen

Met deze prachtige juwelen schitter je tijdens de feestdagen

Een mooie halsketting, een elegante armband of bijzondere oorringen: met deze fonkelende juwelen maak je élke outfit voor de feestdagen compleet. Een tijdloos geschenk aan iemand die je dierbaar is. Ook aan jezelf dus!

Schitteren en stralen tijdens de feestdagen

1 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Met deze 14 karaat roségoud juwelen van Pandora schitter je tijdens het kerstdiner. Fijn om te weten: de hele Pandora-collectie is gemaakt in hun eigen fabriek in Thailand, onder de beste omstandigheden. Bovendien zet het merk zich in voor recyclage en ecologie (Pandora, € 129 voor de halsketting, € 79 voor de ring met twee stenen, € 49 voor de ring met kleine steentje en € 119 voor de ring met drie stenen).

2 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Met deze geweven armband heb je een prachtig juweel om je pols. De fonkelende kleine steentjes in het midden geven ‘m een delicate toets (I.Ma.Gi.N. Jewels, € 129).

3 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Schitteren zúl je in deze juwelen van Swarovski. Prachtig tijdens de feestdagen, maar ook nog voor een feestje of speciale gelegenheid erna (Swarovski, vrouw met zwarte jurk: € 69 voor de oorbellen en € 299 voor de halsketting, vrouw met rode jurk: € 119 voor de oorbellen).

4 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Deze oorbellen uit de Marilyn-collectie van het Belgische Diamanti Per Tutti zijn geïnspireerd op de iconische Marilyn Monroe. Tien kleine diamantjes, 18 karaat goud en een zoetwaterparel maken dit paar tijdloos en altijd elegant (Diamanti Per Tutti, € 140).

5 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Van deze handgemaakte oorbellen van het Belgische merk Studio Collect is elk paar uniek. Dat is dankzij het serpentijn dat aan de oorbellen werd toegevoegd: een natuursteen die olijfgroen, geelgroen, lichtgroen of zilverachtig van kleur is. De oorring zelf is van 18 karaat goud verguld zilver. (Studio Collect, € 145).

6 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Ook deze oorbellen zijn van een Belgische ontwerpster: Manon Barelli. Ze zijn afgewerkt met 3 kleine, maar fijne zoetwaterparels (Barelli Manon, € 170).

7 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Met deze oorbellen maak je ongetwijfeld een statement! (My Jewellery, € 29,95 € 22,46)

8 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Met deze zilver vergulde halsketting kun je alle kanten uit: naargelang hoe je ‘m combineert, is hij fijn of net opvallend, maar altijd stijlvol (Pilgrim, € 49,95).

9 9x fonkelende feestjuwelen

juwelen feestdagen

Deze halsketting schittert in z’n eenvoud. Erg mooi om met andere juwelen te combineren! (Wia Brussels, € 60)

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)