Een mooie, open blik? Zo breng je vlotjes eyeliner aan!

Een mooie, open blik? Zo breng je vlotjes eyeliner aan!

Een open blik in een ogenblik? Het kan, met een streepje eyeliner boven je ogen. We tonen je alvast een aantal manieren om ‘m aan te brengen en verklappen een aantal toptips voor een mooi resultaat.

Fan van eyeliner

Een eyeliner zet je ogen letterlijk en figuurlijk in de verf. Zo’n lijntje boven je ogen zorgt voor een open blik en een mooi accent, doet je ogen meteen groter lijken en geeft een optische lift.

Er zijn verschillende manieren om eyeliner aan te brengen. Zo kun je werken met oogschaduw, een eyelinerpen of een potloodje, bijvoorbeeld. Beautyredactrice en visagiste Sanne toont je in deze video hoe je vlotjes een lijntje trekt met een vloeibare eyeliner en een oogpotlood. Kijk je mee?

Graag verder lezen of kijken?
Dan vragen wij je om nu EENMALIG en GRATIS een account aan te maken. Vanaf dan krijg je toegang tot al onze artikels en video’s en krijg je deze melding niet meer te zien.
...

Camera en montage: Hans De Groef • Met dank aan Stella Bloom (stellabloom-mariaburg.com) voor de kleding.

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)