De verkleedkoffer

Door De Redactie
Girls on a roadtrip... Meiden, opgelet... Doe mee met Souza's 'Holiday Adventure' en trek de wijde wereld in. Beleef een spannend avontuur en kruip in de huid van geduchte piratenvrouw, oosterse schone, lieve geisha of een fluffy prinses.

Girls on a roadtrip… Meiden, opgelet… Doe mee met Souza’s ‘Holiday Adventure’ en trek de wijde wereld in. Beleef een spannend avontuur en kruip in de huid van geduchte piratenvrouw, oosterse schone, lieve geisha of een fluffy prinses.

Dit seizoen bedachten de designers van Souza for Kids heel wat nieuwe verkleedsets voor kekke meisjes. Voor stoere meiden is er een pittig piratenpak, waarin zij de bink is. Met nieuwe exotische jurken worden lieve meisjes omgetoverd tot Arabische schoonheden of Japanse geisha’s.

Ook aan de keukenprinsessen is gedacht; met hippe stippenschortjes en op hoge hakken in nieuwe stippenslippers stelen ze de show in iedere keuken.

En natuurlijk moeten die grietjes ook opgetut zijn met een dazzling assortiment aan knipjes, clipjes en elastiekjes met satijnen roosjes.  Finish de look met een diadeem!

Glitter-glamour, romantisch, stoer, klassiek, … Souza for Kids heeft een brede keuze. Nu in de betere speelgoedzaken en online bij de kleine zebra

 

Accessoires-voor-meisjes

Accessoires-voor-meisjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partner Content