Deze vrouw sloeg groen uit na het smeren met zelfbruiner

Door Celine Werner

Hoera, het is weer blote-benen-weer! Maar die twee schitterende melkflessen onder je rok zint je niet? Dan is zelfbruiner hét redmiddel! Behalve dan als je groen uitslaat, zoals de Britse Danni Bruce.

Danni had sunkissed skin verwacht maar kreeg er een Shrek-look voor in de plaats.

Darker than dark

Ze was het al gewoon om met zelfbruiner te smeren en het flesje met de veelbelovende naam: ‘Darker than dark‘ vond ze dus zeker het proberen waard. Na twintig minuten zag ze dan het shockerend resultaat: haar huid sloeg groen uit.

Haar schaamte even opzij

Uit schaamte verstopte ze zich voor iedereen thuis, ze deed een capuchon op en trok haar mouwen over haar handen, zodat er geen plekje groen te zien was.

Toch zette ze haar gêne even opzij om anderen te waarschuwen over het effect van dit product. Of om alleszins voor gebruik goed de houdbaarheidsdatum te checken en de dop er even vanaf te draaien. Daarom plaatste ze de foto’s van het resultaat op Facebook, die nu viraal gaan. En hoewel de wijde wereld deze beelden nu toch kan zien, is ze niet meteen van plan om naar buiten te komen, eerst wil ze er opnieuw wat menselijker uitzien.

Een verwittigd vrouw, is er twee waard!

https://www.facebook.com/muadanni/posts/188133525143439

https://www.facebook.com/muadanni/posts/188373375119454

Bron: libelle.nl – Beeld: gettyimages.be

Nog meer artikels over beauty:

Partner Content