Diane von Furstenberg ontwerpt GAP Kids-collectie

Diane von Furstenberg heeft de handen in elkaar geslagen met GAP en een kindercollectie uitgebracht. GAP Kids staat voor kleurrijke, frivole en vooral betaalbare kindermode. Voor meisjes van 0 tot 14 jaar vind je hier kleren maar ook leuke accessoires zoals zonnebrillen en slippers.

Greta Marta, schoonzus van Diane von Furstenberg, is de uitbaatster van het nieuwe winkeltje in de Brusselse Grotehertstraat waar de collectie wordt aangeboden. 'Diane wou de kleren vooral kinds houden. Ze heeft een hekel aan die identieke pakjes waar moeder en dochter mee rondlopen. Daarom ook die speelse kleuren en motieven'. Anders dan de damescollectie van von Furstenberg is de kindercollectie erg vriendelijk voor de portemonnee. De prijzen variëren van 15 tot 150 euro.

Hieronder een overzicht van de GAP Kids-collectie!

1  

kleurrijk-kleedje.jpg FR

kleurrijk-kleedje.jpg FR

2  

blauw-kleed.jpg FR

blauw-kleed.jpg FR

3  

oranje-troef.jpg FR

oranje-troef.jpg FR

4  

trendy-zwemmen.jpg FR

trendy-zwemmen.jpg FR

5  

schattig-stoer.jpg FR

schattig-stoer.jpg FR

6  

vrolijk-tuniekje.jpg FR

vrolijk-tuniekje.jpg FR

7  

zomers-fris!.jpg FR

zomers-fris!.jpg FR

8  

sandaaltjes.jpg FR

sandaaltjes.jpg FR

Vorig artikel
Belgen, fervente bonnetjesknippers
Volgend artikel
Hotels voor en door vrouwen

Reis naar de toekomst tijdens expo ‘Ik zal 20 jaar oud zijn in 2030’

Vanaf 23 september kan je via de interactieve expo, ‘Ik zal 20 jaar oud zijn in 2030’, een reis naar de toekomst maken. De expo die doorgaat in het station van Luik Guillemins beschrijft onder andere hoe de wereld er in de toekomst uit zal zien. Prikkelt dit je interesse al? Koop dan dankzij Shedeals je tickets aan 50% korting.

€7.00 €14.00