#showus by Dove - GettyImages

Nomineer een stralende mama en doe haar een fotoshoot cadeau

Door Rani Merckx

Alle vrouwen zijn mooi, daar zijn we bij Libelle steevast van overtuigd. Voor een fotoshoot in het kader van het project #showus – waarbij we de handen in elkaar slaan met Dove – zijn we dan ook op zoek naar enkele prachtige moeders. Ben of ken jij een mama – de leeftijd maakt niet uit – die zich goed in haar vel voelt en dat helemaal uitstraalt? Of die zich – sinds ze mama is – veel mooier voelt? Nomineer haar hieronder!

#ShowUs #YourBeautifulMother

In het kader van het project #showus – waarbij we samen met Dove een ode brengen aan de natuurlijke schoonheid van echte vrouwen – zijn we op zoek naar stralende moeders! Ben of ken jij zo’n  mama? Een vrouw die jij authentiek en mooi vindt zoals ze is? Of die zich – sinds ze mama is – veel mooier vindt en voelt? Nomineer haar hieronder, zodat zij een dag in de spotlights kan staan én voor de lens van Raia Maria Laura, een toonaangevende streetstyle fotografe. Raia is wereldwijd bekend in de modewereld en fotografeerde al grote namen zoals Kim Kardashian, Gigi Hadid en Donatelle Versace. De Brusselse schone kan als geen ander de pure schoonheid van vrouwen in beeld brengen, wat haar de ideale fotografe voor het project #showus maakt!

 

 

Beelden: ©ShowUs by Dove- GettyImages

Lees meer:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content