Gespot: de 6 mooiste schoenentrends voor de zomer!

Libelle & BENT Merkschoenen

Ga jij deze zomer voor luchtig en makkelijk met badslippers? Of bezwijk jij voor het comfort en de stoere uitstraling van sneakers? Wel, je hoeft niet te kiezen! Beide exemplaren zijn deze zomer supertrendy, en ook deze vier zul je vaak in het straatbeeld tegenkomen! 

We zagen al heel wat schoenentrends de revue passeren, maar wij gaan resoluut voor de trends die leuk ogen én comfortabel zitten! Keuze zat, bij BENT Merkschoenen bijvoorbeeld.

Strik ze!

In 2018 laten we het ‘less-is-more’-principe even varen, want opvallen is dé boodschap deze zomer! Schoenen krijgen een ietwat kitscherige upgrade met veertjes, studs én strikjes. En hoe combineer je die beter dan met een old time favourite: de sneaker. In een oogwenk oogt ‘ie een pak vrouwelijker, en geef toe: zo’n exemplaar met een gigantische strik wil je toch uitpakken? 

Witte sneakers met studs en grote strik (€ 99 – shop ze hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer leuke sneakers van diverse topmerken! 

Van de stad tot in het zwembad

Aan de kant, teenslippers. Waren badslippers enkele jaren geleden nog enkel acceptabel aan het zwembad, zijn ze inmiddels een supertrendy mode-item. Dit seizoen bespeur je hem overal in verschillende kleuren, met opvallende prints of versiersels zoals pailletten en studs. En hoewel het misschien even wennen is, moet je toegeven: wie wil nu geen comfortabele stappers die ook nog eens helemaal on-trend zijn?

Roze slippers met de verschuifbare letters ‘Girl Power’ (€ 49,99 – shop ze hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer leuke slippers van diverse topmerken! 

Futuristische sneaker

Sneakers zijn ondertussen al een oude rot in het vak, populair in elk seizoen. Deze zomer zijn vooral de futuristisch uitziende sneakers met dikke zolen heel populair. Comfortabel, speels, en zo veelzijdig te combineren dat echt iedereen ermee staat.

Witte sneakers met plateauzool (€ 115 – shop ze hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer leuke sneakers van diverse topmerken! 

Comfort first

Ook de platformsandalen mogen nog even blijven, en daar zijn we maar wat blij om! De hoge, comfortabele plateauzool zit makkelijk en kan zelfs de grootste hakken-klungel bekoren. En je wint daarbij enkele centimeters aan lengte zonder je in pijnlijke naaldjes te wringen!

Cognac sandalen met sleehak (€ 65 – shop het hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer leuke sleehakken van diverse topmerken! 

Pronk met een print

We zijn niet vies van een printje hier en daar, zéker niet in de vorm van een knap stel schoenen. Pumps met een bloemenprint bijvoorbeeld, geven je meest minimalistische look een immense upgrade, en krijgt de aandacht die ze verdienen!

Multicolour sandalen met hak (€ 99,99 – shop ze hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer leuke sandalen (met hak) van diverse topmerken! 

Mooi rood

Vandaag is rood… de kleur van je nieuw paar schoenen! Want tomatenrood is dé trendkleur voor de zomer. De felle en vrolijke kleur fleurt zelfs je meest sobere outfit onmiddelijk op. Van hakken en sandalen tot sneakers en loafers: alles krijgt een rood jasje!

Rode sandalen met hak (€ 99 – shop het hier)

Snuister rustig rond op de webshop van BENT en ontdek nog meer rode schoeisels van diverse topmerken! 

Nog op zoek naar een bijhorende handtas?

Wist je trouwens dat BENT ook heel wat handtassen van topmerken zoals Calvin Klein, Boo! en Tommy Hilfiger verkoopt? Je kunt er zelfs de nieuwe handtassencollectie van Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez bewonderen. Ontdek het hele aanbod op hun webshop!