Deze haaraccessoires van vroeger zijn terug van weggeweest

Door Jolien Thieleman

De haarband, de scrunchie… Doen ze een belletje rinkelen? De haaraccessoires waren vroeger razend populair en nu zijn ze helemaal terug van weggeweest. Zo draag je ze in 2019!

Haarbanden

Krijg je je haar maar niet in de plooi, of heb je simpelweg zin om je outfit op te vrolijken? Een haarband is vrouwelijk, stijlvol en zorgt er meteen voor dat je kapsel er goed uitziet. Helemaal hip in fluweel, eventueel met een brede knoop.

 

Scrunchies

Scrunchies beschadigen je haar minder dan traditionele haarelastiekjes én ze zien er nog leuk uit ook! Mooi in satijn, fluweel of een andere luxueuze stof voor een vrolijke toets aan je outfit.

 

Schuifspeldjes

Schuifspeldjes met steentjes of andere versieringen maken je kapsel heel wat chiquer, en dat in slechts enkele seconden. Schuif ze simpelweg vooraan in je losse lokken of wees creatief en verwerk ze in een opsteekkapsel!

 

Lintjes en strikjes

Een fluwelen of satijnen lint in het haar heeft iets elegants en vrouwelijks en wordt één van de grootste voorjaarstrends van 2019. Ook Kate Middleton is fan van de trend!

 

Bron: Purewow – Beeld: Getty Images

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content