Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hippe schoenen voor mama

Door De Redactie

Veterschoentjes waren oorspronkelijk schoenen voor mannen. Doorheen de jaren hebben hippe vrouwen zich dit schoeisel eigen gemaakt en dragen ze ze nu met stijl. Weet je niet goed hoe je deze schoenen moet combineren? Kom het hier te weten!
 

Hoe combineer je nu deze leuke schoen?

  • Draag de schoentjes onder een skinny jeans of een broek met hoge taille. Deze sierlijke schoentjes geven je voet een elegante uitstraling. Verberg deze pareltjes niet onder een broek met de brede pijpen.
     
  • Probeer deze schoentjes ook onder een short, zowel zomer als winter.  In de winter draag je natuurlijk een dikke panty onder je shortje. De schoenen passen goed onder een korte, maar ook onder een halflange short. Je benen lijken er lang en slank mee. Vooral als je een exemplaar met een hakje kiest.
     
  • Draag deze schoentjes onder een trui-jurkje. Draag er dikke, ondoorzichtige panty's onder. Zo wordt je outfit een tikkeltje glamoureus.

[FOTOSPECIAL]

Bron: Zappybaby.be