In je kast: 5x fleurig flatterend rood

Fleurig en fris, daar blijven we van houden. Wij gingen nog snel op zoek naar enkele mooie rode kledingitems voor onze kleerkast. Zomer, wat zijn we gek op je!

Zwierig zomeren

Een zomerse jurk past nog steeds bij dit tropische weertje. Leg de focus op je taille als je een buikje liever een beetje camoufleert. Met deze rode topper scoor je op elk feestje!

De jurk is hier verkrijgbaar voor maar โ‚ฌ38,95.

Rode spring-in-‘t-veld

Wij zijn er nog steeds van overtuigd: een jumpsuit kan best elegant zijn! Kies bijvoorbeeld een exemplaar waarbij je de broekspijpen lichtjes kunt oprollen.

Met deze jumpsuit zit je voor โ‚ฌ99,95 alvast op rode roosjes. Koop hem hier!

Sierlijk met stipjes

Polkadots blijven nog altijd helemaal in de mode. Ze staan erg schattig, en zeker op een sierlijke jurk geven de stipjes je nog net dat tikkeltje meer romantiek.

In een romantische bui? Bestel de jurk dan hier voor โ‚ฌ59,95.

In de plooi

Een rok met plooitjes oogt niet alleen mooi, je krijgt er ook een instant zomergevoel bijgeleverd. Combineer met een leuke blouse รฉn een paar hippe witte sneakers.

Deze prachtige rok koop je al voor โ‚ฌ64,95 en is hier verkrijgbaar.

Zo gestrikt

Een speelse blouse gecombineerd met een elegante broek: zo hebben we het graag. Kies voor een ruimvallende blouse die je genoeg beweegruimte geeft. Zo heb je voor de rest van de dag een goed gevoel in je outfit.

Dit exemplaar koop je hier voor โ‚ฌ22,15.

Van plan om nog de fiets op te springen deze zomer? Dan kunnen deze outfits je ritje opvrolijken!

Partner Content