Dit is hét zomerkapsel van 2017

Eindelijk, de zon laat zich weer van haar beste kant zien. Tijd om onze haren een frisse, zomerse make-over te geven. En met dit kapsel word jij dé ster van deze zomer!

Trendwatcher

Pinterest is voortdurend bezig met de analyse van z’n meest gepinde foto’s en trends. Dé perfecte barometer dus om te weten wat helemaal hip & happening is. Zoals de blunt bob. Dit kapsel belooft hoge toppen te scheren deze zomer.

Ik bob, jij bobt, iedereen bobt

De blunt bob? Bij deze variant van de klassieke bob valt je haar aan de voorkant net over je oren. Je haren zijn op een botte manier geknipt, waardoor je kapsel er veel speelser uitziet. Je haar ziet er een stuk voller uit dan het eigenlijk is, dus dit kapsel is geknipt voor mensen met fijn haar! Maar ook met dikker haar is dit kapsel een echte voltreffer.

Veelzijdig

Daarnaast kun je er ook veel kanten mee op. Het is het ideale kapsel voor drukke mama’s en workaholics, omdat je het lekker rommelig kunt dragen. Als je naar een feestje moet, maak je met de steiltang je haren mooi glad of  tover je in een handomdraai losse krullen of beach waves.

Inspiratie voor je volgende zomercoupe

Bron: Libelle NL

Lees ook:

Partner Content