Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kleding, schoenen en accessoires: 5x modenieuwtjes

Door Jolien Thieleman

Beautyredactrice Jolien heeft een zwak voor make-up, skincare en haarverzorging, maar ook voor mode die je kleerkast kleurt en waarin jij je helemaal jezelf voelt. In deze rubriek lijst ze een aantal nieuwtjes uit modeland op: kleding, schoenen en accessoires om naar hartenlust te ontdekken.

Nieuwigheden uit modeland

Goede basics, aangevuld met tijdloze items die je seizoen na seizoen opnieuw kunt dragen: meer moet dat volgens redactrice Jolien niet zijn. Al kan ze een trendstuk ook wel smaken, want modeland heeft zoveel moois te bieden.

De volgende nieuwigheden zijn alvast meer dan de moeite waard:

1. Permanente juwelen bij Elisa Lee

kleding schoenen accessoires nieuwtjes

Een permanent juweel, zonder slotje, dat je nooit meer uitdoet? Geen mooiere manier om liefde of vriendschap te vereeuwigen. Bij het Belgische juwelenmerk Elisa Lee lassen de goudsmeden het ‘endless’ juweel rechtstreeks om je pols, enkel of hals. Kiezen doe je uit verschillende designs, beschikbaar in 14K en 18K geelgoud, witgoud en rozegoud, met of zonder initiaal of bedeltje.

Elisa Lee, vanaf € 250, meer info over de Endless Days vind je hier

2. Hippe slippers

Laat het mooie weer maar komen, want dan halen wij met veel plezier onze favoriete badsloefkes uit de kast! Freedom Moses lanceerde voor de lente en zomer van 2023 heel wat leuke exemplaren met kleuren en prints waar je vrolijk van wordt. De slippers zijn vegan, duurzaam en ecologisch, en werden met lucht geïnjecteerd zodat ze superzacht lopen. Zijn ze vuil? Spoel ze simpelweg af, want ze zijn waterafstotend.

Freedom Moses, vanaf € 35,95, o.a. verkrijgbaar bij Torfs

kleding schoenen accessoires nieuwtjes

3. Comfort tijdens je menstruatie

Eerlijk is eerlijk: je menstruatieweek is niet de meest aangename week van de maand. Gelukkig zijn er meer en meer hulpmiddeltjes die het je net iets comfortabeler maken, en daar is een menstruatieslip één van. Etam zet enkele broekjes in de kijker, om zo te wijzen op het duurzame, voordelige en vrouwelijke karakter. “Bij Etam zijn we ervan overtuigd dat we de regels op het gebied van vrouwelijke hygiëne kunnen veranderen, en elke dag zetten we onze acties voort om vrouwen te begrijpen, hen te steunen en hun dagelijks leven te verbeteren”, klinkt het.

Etam, vanaf € 25

4. Belgische brillen

Het Belgische brillenmerk EL is niet aan haar proefstuk toe. Het label lanceerde onlangs een vierde collectie, met maar liefst 9 nieuwe monturen, uniek op hun eigen manier. Opvallend is de speelse mix van verfijnde materialen, zoals acetaat en metaal, met zachte kleurtjes die je natuurlijke schoonheid complimenteren. Trendy, maar toch ook tijdloos, zodat je bril bij elke outfit past.

EL, vanaf € 175

kleding schoenen accessoires nieuwtjes

5. LolaLiza schenkt trouwjurken aan goed doel

kleding schoenen accessoires nieuwtjes

Het Belgische modelabel LolaLiza schenkt 250 jurken uit de bruidscollectie met Flair aan Real Brides: een Belgische organisatie die uit een passie voor vrijwilligerswerk en bruidsmode werd opgericht. Bruiden kunnen terecht in de showroom in Boom, waar ze gedoneerde jurken en accessoires aan toegankelijke prijzen kunnen shoppen. Maar liefst 60% van de opbrengst wordt geschonken aan goede doelen die zich inzetten voor vrouwen, waaronder Think Pink en Moeders voor Moeders. Een mooie bruidsjurk aan een betaalbare prijs, en daarbij nog eens het goede doel steunen: dat is driedubbel zo mooi!

LolaLiza x Real Brides, lolaliza.com en realbrides.org

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!