Getty Images

Praktisch én stijlvol: 9x handtassen waar je laptop in past

Door Jolien Thieleman

Een handtas waar je lekker veel spullen in kwijt kunt, ínclusief je laptop? Heel handig, maar niet altijd even makkelijk te vinden. Daarom selecteerden we alvast een aantal exemplaren waarmee je stijlvol de deur uitstapt.

Waar let je best op?

Een laptoptas moet niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch zijn. Hier let je best op bij je aankoop:

  • Bekijk op voorhand het formaat van je laptop. Vaak staat aangegeven hoeveel ‘inch’ mooi in het laptopvak van de tas past, zonder veel te moeten trekken en sleuren.
  • Zorg ervoor dat de tas van goede kwaliteit is. Aangezien je toch wel wat gewicht zult meesleuren, mogen de stiksels bijvoorbeeld niet barsten. Bovendien moet de tas z’n vorm mooi behouden.
  • Let ook op het materiaal van de tas. Je neemt ‘m mee van hier naar daar, dus een onderhoudsvriendelijke stof is mooi meegenomen.
  • Kijk of er voldoende opbergvakjes zijn, en of er naast je laptop genoeg ruimte is voor andere spullen die je graag meeneemt: je portemonnee, sleutels, waterfles, …
  • Vind je geen gepaste laptoptas? Een shoppertas is dikwijls net zo groot, maar bevat meestal minder zijvakjes. Dat maakt ‘m iets minder handig in gebruik.
  • Handig extraatje: zorg eventueel voor een lus die je aan de handtas kunt bevestigen, zodat je ‘m ook over je schouder kunt dragen.

9x mooie laptoptassen

1

Ecologisch mooi

laptoptas

O MY BAG, € 329.

2

Een echte eyecatcher

laptoptas

Hedgren, € 99.

3

La vie en rose

The Little Green Bag, € 59,95.

4

Met een cadeautje

Anna Field, € 32,99 bij Zalando.

5

Classy cognac

laptoptas

Olivia Lauren, € 140 bij Torfs.

6

Croco chic

Wimona, € 49,90 bij Travelbags.

7

Tijdloos ecru

Parfois, € 45,99 bij Zalando.

8

Duurzaamheid boven

laptoptas

Myomy, € 299,95 bij Omoda.

9

Stijlvol zwart

laptoptas

Mazzeltov, € 189,95 bij Omoda.

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content