Praktisch én stijlvol: 7x handtassen waar je laptop in past

Praktisch én stijlvol: 7x handtassen waar je laptop in past
Getty Images

Met de komst van het nieuwe schooljaar begint ook het werkleven zich stilaan te hervatten. Ga jij sinds de coronacrisis weer meer naar het werk en neem je daarbij je laptop mee? Stap dan stijlvol de deur uit met een van deze handige laptoptassen.

Waar let je best op?

Een laptoptas moet niet alleen mooi, maar vooral ook praktisch zijn. Hier let je best op bij je aankoop!

  • Bekijk op voorhand het formaat van je laptop. Vaak staat aangegeven hoeveel ‘inch’ mooi in het laptopvak van de tas past, zonder te veel te moeten trekken en sleuren.
  • Zorg ervoor dat de tas van goede kwaliteit is. Aangezien je toch wel wat gewicht zult meesleuren, mogen de stiksels bijvoorbeeld niet barsten. Bovendien moet de tas z’n vorm mooi behouden.
  • Let ook op het materiaal van de tas. Je sleurt ‘m mee van hier naar daar, dus een onderhoudsvriendelijke stof is mooi meegenomen.
  • Kijk of er voldoende opbergvakjes zijn, en of er naast je laptop genoeg ruimte is voor de spullen die je meeneemt naar het werk: je portemonnee, sleutels, waterfles, …
  • Vind je geen gepaste laptoptas? Een shoppertas is dikwijls net zo groot, maar bevat dikwijls wel minder zijvakjes. Dat maakt ‘m iets minder handig in gebruik.
  • Handig extraatje: zorg eventueel voor een lus die je aan de handtas kunt bevestigen, zodat je ‘m ook over je schouder kunt dragen.

7x mooie laptoptassen

1 La vie en rose

laptoptas

The Little Green Bag, € 59,95.

2 Tijdloos beige

laptoptassen

Anna Field, € 31,99 bij Zalando.

3 Ecologisch mooi

handtas laptop

O MY BAG, € 269.

4 Schitterend bordeaux

handtassen laptop

Hedgren, € 129.

5 Met een gouden randje

laptoptas 13 inch

Gabor, € 95,99 bij Torfs.

6 Betoverend blauw

laptoptas 15 inch

Wimona, € 49,90 bij Travelbags.

7 Stijlvol zwart

laptoptas stijlvol

MYOMY, € 189,95 bij Omoda.

Meer moois:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)