SHOPPEN: 3x vrolijke lente-outfits met de Libelle-sneaker

SHOPPEN: 3x vrolijke lente-outfits met de Libelle-sneaker

Spotte jij onze Libelle-sneakers al? Wat zijn we fier, want de sneakers zitten niet alleen comfortabel, ze zien er ook leuk uit én je kunt ze werkelijk met alles combineren! Kijk maar, de redactie doet het je voor.

Zomer aan je voeten

Geen aangenamer schoentje aan de voet dan een sneaker, vinden we zelf. En extra fijn: je kunt de sneaker makkelijk met elke outfit in je kleerkast afstemmen, van een wijde broek en jeans tot je favoriete lente/zomerjurk of -rok!

Onze redactrices combineerden erop los met de sneakers die je hier mét Libelle-korting kunt kopen!

Laat je inspireren!

3x zo draagt de redactie de Libelle-sneaker:

1Chef online Els:

“Ik ben een echte sneaker-madam, maar ik combineer die zelf toch altijd eerder met een broek. Ik hou wel van de classy casual-look: stijlvol, sober en tijdloos, maar tegelijk ook vlot en jong. Ik zou mezelf dus heel graag op deze nieuwe outfit – 100% Belgisch, trouwens! – trakteren en dan rondflaneren, zodra het weer mag!” 😉

Kopieer de look:

2Redactrice Jolien:

“Sneakers zijn voor mij onmisbaar in m’n schoenenkast. Je kunt ze eindeloos combineren: onder een jeans bijvoorbeeld voor een meer alledaagse look, maar ook onder een rok of jurk om stijlvol, maar toch comfortabel naar buiten te gaan. Ik hou ervan hoe veelzijdig deze Libelle-sneakers zijn: ze zijn niet té eenvoudig, maar ook niet té opvallend. Ik draag ze het allerliefst onder een zwierige maxi-jurk, want dat is nog steeds een van de grootste trends van het voorjaar. Perfect voor een lange wandeling of gezellige barbecue in de tuin.”

Kopieer de look:

  • Witte Libelle-sneaker (€ 45,95 29,95 – met de kortingscode LIBELLE 20 – shop het hier)
  • Bruine jurk ‘Byjallia wrap’ met witte stippen (€ 69,95  34,89 – shop het hier)
  • Beige schoudertas met flapje (€ 44,99 – shop het hier)
  • COCO oorbellen (€ 120 – shop het hier)

3Redactrice Rani:

“Wat mijn outfit betreft, streef ik naar het motto ‘comfort first‘. Een leuke lente-outfit die goed zit, maar allerminst ‘gewoontjes’ is: daar teken ik zo voor! Om die reden ben ik dol op sneakers. De veelzijdigheid van de schoentjes spreekt me ontzettend aan. Bij mij spot je ‘m het vaakst onder een opvallende maxi-rok of boyfriend jeans met een kleurrijk jasje.”

Kopieer de look:

Shop je eigen paar, mét Libelle-korting

Door het coronavirus blijven we beter in ons ‘kot’, maar niet getreurd: je kunt jouw paar eenvoudig online bestellen! Je sneakers worden GRATIS thuis geleverd én indien je niet tevreden bent, kun je ze zonder probleem terugsturen.

Bestel jouw paar zo:

  • Surf naar brantano.be/nl/sneakers,
  • Kies je favoriete sneaker uit (beige, nude of wit) en selecteer je schoenmaat.
  • Klik op ‘bestel nu‘ en geef vervolgens de kortingscode LIBELLE 20 in.
  • Zo betaal je slechts 29,95 euro in plaats van 45,95 euro!
  • Klik vervolgens op ‘bestellen‘ en doorloop de bestelprocedure.

Ook mooi:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees verder na de reclame

Het volgende Libelle-artikel is echt even het wachten waard :)