Libelle test uit: groene lippenbalsem die van kleur verandert

Door Jolien Thieleman

Een groene lippenbalsem: het is niet meteen iets dat we in ons make-uptasje zouden steken, maar als we weten dat het product prachtig roze kleurt na het aanbrengen, zijn we toch razend benieuwd om het uit te testen!

Wat is het?

De Essence ‘Kiss The Frog’ lippenbalsem belooft ‘magische roze lippen’: na het aanbrengen van de balsem, verandert de kleur van vreemd groen naar prachtig roze. Welke tint is afhankelijk van de pH-waarde van je lippen, waardoor iedereen een uniek en flatterend resultaat krijgt.

Hoe breng je ’t aan?

Stap 1: voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat de lippen schoon én klaar zijn voor een kleurtje, gebruiken we nog even een zachte lippenscrub om dode velletjes te verwijderen en ze extra zacht te maken. Dit kun je kopen in de winkel, maar net zo goed zelf maken: neem een theelepel honing en voeg er fijne kristalsuiker aan toe. Scrub er zachtjes je lippen mee en lik de zoetigheid af!

Stap 2: aanbrengen

Nu de lippen schoon en zacht zijn, brengen we de lippenbalsem aan.

Het product smelt op de lippen, voelt aangenaam aan en laat geen smaakje achter. De kleur verandert langzaamaan van licht naar donkerder roze en blijft de hele middag zitten.  Zelfs na een maaltijd hoeven we de kleur maar een beetje bij te werken. We zijn onder de indruk!

Het resultaat

  • De kleur verandert naargelang de natuurlijke tint van je lippen en geeft zo een flatterend resultaat.
  • Het product brengt snel en makkelijk aan, net als een lippenbalsem. Je hoeft niet zo precies te zijn als bij een lipstick, wat het product extra handig in gebruik maakt.
  • Je kunt de kleur ook makkelijk opbouwen: één strookje geeft een subtiele tint, twee of drie zorgen voor meer intensiteit.
  • De balsem heeft een zacht prijsje: voor nog geen twee euro is hij van jou!

Het verdict

De balsem is ideaal voor iedereen die graag een kleurtje op de lippen heeft, en dat snel en makkelijk wil aanbrengen. Je hoeft niet op zoek te gaan naar je perfecte lippenstiftkleur, want deze balsem past zich aan naargelang de natuurlijke tint van je lippen. Gezien het resultaat, de gebruiksvriendelijkheid en de prijs is de Essence ‘Kiss The Frog’ lippenbalsem zeker geslaagd voor de test!

De lippenbalsem is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 1,99. Ga jij ‘m uittesten?

Lees meer:

Partner Content