Libelle test uit: verzorgende lippenbalsem met scrubdeeltjes

Door Jolien Thieleman

Droge lippen zijn een onvermijdelijk gevolg van die oh zo gezellige winter. Ze goed verzorgen is dus de boodschap! Beautyredactrice Jolien test vandaag een lippenbalsem met scrubdeeltjes voor zachte lippen, zelfs tijdens die extra barre winterdagen.

Wat is het?

De nieuwe Labello Verzorgende Scrub is een lippenbalsem met scrubdeeltjes die je lippen op milde wijze ontdoet van velletjes en dode huidcellen. De scrub van natuurlijke oorsprong verzorgt je lippen en maakt ze extra zacht.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik is alvast erg eenvoudig: breng het product aan zoals een lippenbalsem en wrijf enkele keren met je lippen over elkaar om de scrubdeeltjes hun werk te laten doen. Afvegen is niet nodig, want ze lossen vanzelf op en versmelten tot een lippenbalsem die een verzorgend laagje nalaat op de lippen.

Tip: vóór het eerste gebruik moet je nog even de eerste laag van het product wrijven tot je de scrubdeeltjes voelt.

Het resultaat

Beautyredactrice Jolien: “Ik ben verknocht aan lipscrub. Ik hou ervan hoe zacht mijn lippen achteraf aanvoelen en vind het een prima voorbereiding op lippenstift. Ik heb dus altijd wel een potje in mijn badkamerkastje staan.

Toen ik hoorde dat Labello een 2-in-1 lipscrub en -balsem zou uitbrengen, maakte m’n hart een sprongetje. Én mijn verwachtingen werden netjes ingelost! De scrub brengt erg vlot aan en na enkele keren met mijn lippen over elkaar te wrijven, verandert het product in een gladde, verzorgende balsem die een licht glanzend laagje nalaat. Mijn lippen voelen meteen zachter en gehydrateerd aan. Ik neem deze voortaan mee voor onderweg, zéker in de winter als mijn lippen al aan de droge kant zijn.”

lipscrub

Geslaagd voor de test?

De voordelen

  • De scrub is erg handig in gebruik en perfect voor onderweg.
  • Hij maakt je lippen meteen zachter en laat, als je je lippen even over elkaar wrijft, geen korreltjes na.
  • De scrubdeeltjes zijn van natuurlijke oorsprong waardoor ze niet schadelijk zijn voor je gezondheid.
  • De balsem is verrijkt met rozenbottelolie en vitamine E, waardoor hij je lippen mooi verzorgt.
  • Je kunt de Labello op zich gebruiken, maar ook als primer om je lippen voor te bereiden op lippenstift.
  • Je kunt ‘m makkelijk terugvinden dankzij voelbare reliëfbolletjes op de stick.
  • De prijs: € 4,99 is best oké voor een 2-in-1 product.

De nadelen

  • De balsem laat geen kleurtje na op je lippen, dus hiervoor moet je nog even een aparte getinte balsem of lippenstift gebruiken. Het voordeel is dan wél dat je geen spiegel nodig hebt om het product aan te brengen.

Labello Verzorgende Scrub met rozenbottelolie, € 4,99 bij Carrefour en Colruyt. Vanaf januari ook bij Kruidvat, Di en Delhaize. De scrub is ook verkrijgbaar met aloë vera.

Ook getest door Libelle:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content