Libelle test uit: stylingproducten voor meer volume in het haar

L’Oréal lanceerde recent een lijn met maar liefst 8 producten om de 8 meest trendy haartrends te creëren. Elk product heeft zijn eigen kenmerkend parfum en kreeg de naam van een Instagram-stijlgoeroe. Wij testten de 2 producten uit om ons haar meer volume en body te geven: ‘The Big Hair Spray’ en ‘The Beachwave Mist’.

Product 1: The Big Hair Spray

Wat doet het?

‘The Big Hair Spray’ belooft ons volumineus haar zonder het stijf te maken. Het wordt gebruikt om weelderig, volumineus en soepel haar te creëren. Bovendien verzekert het product 30% meer volume, en dat voor zelfs meer dan 24 uur.

Hoe gebruik je het?

Schud de bus goed, spray het product op droog haar ter hoogte van de wortels en masseer vervolgens in. Het is een beetje te vergelijken met het aanbrengen van droogshampoo, maar dan met meer textuur. Na het masseren, spray je nog wat over je haar om alles te fixeren.

Het resultaat

Het beloofde volume is zeker aanwezig. Na een paar keer sprayen en inmasseren, zijn we klaar om op stap te gaan met ons nieuwe kapsel. De voordelen?

  • Je creëert textuur in je haar met de spray en dit is ook enorm handig bij het maken van opgestoken kapsels. Het aanraken van het haar is wat minder aangenaam, het is wat te vergelijken met volumepoeder.
  • De geur, dat volgens L’Oréal een heerlijk vanilleparfum is, heeft zonder twijfel aan de verwachtingen voldaan. Zelfs een paar uur later ruik je nog de zachte vanillegeur bij het bewegen van het haar. Dit product is aan te raden, maar best enkel op speciale gelegenheden of indien je erna jouw haar zou wassen.

Product 2: The Beachwave Mist

Wat doet het?

Naast de volume spray is er ‘The Beachwave Mist’ dat ons haar de felbegeerde weelderige zomerlook zou geven. Gewoon even sprayen, ‘scrunchen’ en je komt precies terug van het strand. Er zouden ook geen siliconen in het product zitten, dus veelvoudig gebruik zal je haar niet droog of pluizig maken.

Hoe gebruik je het?

Er zijn veel verschillende manieren om deze beachwave mist te gebruiken. De manier die wij testten, was door het product op de lengte van het droge haar te spuiten en dit dan in het haar te ‘scrunchen’. Maar zo kan het ook: breng de mist aan op je haar, draai je lokken rond je vingers of vlecht je haar even in, totdat het droog is.

Het resultaat

Komen we precies net uit de zee? Ja, maar niet zoals we gehoopt hadden. Het haar voelt niet zo aangenaam aan. Na het gebruiken van het product wilden we het liefst ons haar direct wassen. Misschien lag het aan het haar waarop het getest werd: redelijk lang en dun haar. We willen zeker in de toekomst dit product nog een kans geven op ander soort haar.

Voor de Big Hair Spray en de Beachwave Mist betaal je € 6,99. Wil je ook eens zien welk effect deze producten hebben op je haar of een ander product van de Stylista-lijn uitproberen? Alle producten van deze lijn zijn te koop bij Di en Kruidvat.

 

Nog meer nieuwe producten ontdekken?

Partner Content